Üzenet
  • A Kunena nincs telepítve, avagy a telepített verzió nem támogatott. A beépülőt letiltottuk. Telepítsd avagy frissítsd a Kunena 1.7 verziót a Kunena Discuss Plug-in megfelelő működéséhez.

Kicsi mellek

Sok lány szenved önbizalomhiányban amiatt, hogy mellei kisebbek, mint mondjuk a barátnőié, ismerőseié. Fontos, hogy emiatt ne érezzük magunkat rosszul, a kis mellek is lehetnek ugyanolyan szépek, mint a nagyobbak. Sok fiú szereti a kismellű lányokat, tehát ez sem okozhat problémát.

Összehasonlítás a barátnőkkel
Nagy hiba, ha állandóan arról ábrándozunk, milyen jó lenne, ha olyan lenne a mellünk, mint barátnőnké, vagy éppen a Tv-ben, újságokban látható címlaplányoké. Nincs két egyforma mell, nem is kell, hogy legyen. El kell fogadnunk magunkat úgy, ahogy vagyunk. A magabiztos megjelenéstől sokkal jobb lesz a kisugárzásunk, ami a környezetünkben lévő embereknek is fel fog tűnni.

Mit mondanak a srácok?            
Biztosan sok lány él abban a tudatban, hogy a fiúk a nagymellű lányokat jobban szeretik. Nyilván sok férfi szereti, ha egy nőnek szép, nagyok a mellei, de ez nincs minden esetben így, sőt, sokan épp az ellenkezőjére buknak. Ráadásul ha ránk talál a szerelem, akkor a nagy ő szeretni fog minket, akár kicsi a mellünk, akár nagy.

Mi a helyzet a melltartókkal?  
Attól, hogy melleink kicsik, melltartót nyugodtan hordhatunk. Ma már egészen kisméretűeket is árulnak a boltokban, így nem kell attól tartanunk, hogy nem találunk megfelelőt, s csak a toppokat viselhetjük. Nézzünk körül több helyen is, próbáljunk fel több darabot, s ne bízzunk mindig a számozásban.  

Előnyök
A nagy mellekhez hasonlóan, a kicsiknek is vannak előnyei. Egyes fölsők sokkal jobban állnak a kis mellű lányoknak, s a fürdőruha választásnál is jelenthet előnyt. Futás, ugrálás közben nem kell kellemetlenül éreznünk magunkat, ami szintén igen hasznos.

Tippek
Íme néhány tipp, ha mégis szeretnénk nagyobbnak láttatni melleinket.             
- A push-up melltartókkal növelhetjük mellünk méretét, ezért a kismellű lányoknak külön ajánlott.
- Érdemes nagyobb mintás, színes felsőket hordani. Külön jó, ha a mellrésznél kiemelt: egy kis szalag díszíti, vagy meg van húzva.
- Figyeljünk oda a tartásra, húzzuk ki magunkat.             
- Számos csodaszert árulnak boltokban, melyek állítólag segítenek a mellnagyobbításban. Ezekkel érdemes óvatosan bánni. Bár mellékhatást ritkán produkálnak, sajnos nem biztos, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményt.

Tipp:
• Hasonlítgatás elkerülése               
• Első lépés az elfogadás  
• Melltartók beszerzése       
• Egy kis segítség: mintás felsők és push up melltartók   

Csatlakozz hozzánk!

Online Tanácsadó Zóna

images.jpg
 

Primadonna Tanácsadás

Tanácstalan vagy lelki ügyekben? Nem tudod mit tegyél vagy csak egy kis megerősítésre van szükséged? Írj bátran Nekünk, mi segítünk Neked! 

>>>Írok a Tanácsadásba!<<<

Segítsetek egymásnak!

Gyors segítségre van szükséged? Kérdezz bátran a Primadonna Webmagazin látogatóitól vagy segíts Te is, adj tanácsot másoknak!

>>>Segítséget szeretnék kérni!<<<

Csevegjünk együtt!

Kapcsolás ki/be Opciók Vigyorok Történet GYIK Kide Chat
Vendég_4277: 12 évesen lehet masztizni vagy dugni
Vendég_4277: ??
Vendég_4277: :D
Ildikó: 8)
Vendég_5871: :D :S :D
Vendég_2882: Ezek nagyon jok :D :-*
Vendég_4427: Egy izgalmas korre valaki? ;)
Vendég_9251: :D
szia : szia hol találhato a smink cuccok (?)
Kina: Hát... régen volt életjel.
Vendég_1104: hello
Vendég_7629: Ma este masztizhatok?
Vendég_4967: Hali. :P
Vendég_5615: haliiiihóóó mizujs? :) :D O.O (?) (?) (?) (?)
Vendég_1411: csáááá :D :P ;)
Vendég_1414: Szia
Vendég_3377: Helló :P
Vendég_1686: mi a helyzet itt?
Vendég_9289: úristeb
Vendég_9289: :S

Név:
Üzenet:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)