Üzenet
  • A Kunena nincs telepítve, avagy a telepített verzió nem támogatott. A beépülőt letiltottuk. Telepítsd avagy frissítsd a Kunena 1.7 verziót a Kunena Discuss Plug-in megfelelő működéséhez.

Kicsi mellek

Sok lány szenved önbizalomhiányban amiatt, hogy mellei kisebbek, mint mondjuk a barátnőié, ismerőseié. Fontos, hogy emiatt ne érezzük magunkat rosszul, a kis mellek is lehetnek ugyanolyan szépek, mint a nagyobbak. Sok fiú szereti a kismellű lányokat, tehát ez sem okozhat problémát.

Összehasonlítás a barátnőkkel
Nagy hiba, ha állandóan arról ábrándozunk, milyen jó lenne, ha olyan lenne a mellünk, mint barátnőnké, vagy éppen a Tv-ben, újságokban látható címlaplányoké. Nincs két egyforma mell, nem is kell, hogy legyen. El kell fogadnunk magunkat úgy, ahogy vagyunk. A magabiztos megjelenéstől sokkal jobb lesz a kisugárzásunk, ami a környezetünkben lévő embereknek is fel fog tűnni.

Mit mondanak a srácok?            
Biztosan sok lány él abban a tudatban, hogy a fiúk a nagymellű lányokat jobban szeretik. Nyilván sok férfi szereti, ha egy nőnek szép, nagyok a mellei, de ez nincs minden esetben így, sőt, sokan épp az ellenkezőjére buknak. Ráadásul ha ránk talál a szerelem, akkor a nagy ő szeretni fog minket, akár kicsi a mellünk, akár nagy.

Mi a helyzet a melltartókkal?  
Attól, hogy melleink kicsik, melltartót nyugodtan hordhatunk. Ma már egészen kisméretűeket is árulnak a boltokban, így nem kell attól tartanunk, hogy nem találunk megfelelőt, s csak a toppokat viselhetjük. Nézzünk körül több helyen is, próbáljunk fel több darabot, s ne bízzunk mindig a számozásban.  

Előnyök
A nagy mellekhez hasonlóan, a kicsiknek is vannak előnyei. Egyes fölsők sokkal jobban állnak a kis mellű lányoknak, s a fürdőruha választásnál is jelenthet előnyt. Futás, ugrálás közben nem kell kellemetlenül éreznünk magunkat, ami szintén igen hasznos.

Tippek
Íme néhány tipp, ha mégis szeretnénk nagyobbnak láttatni melleinket.             
- A push-up melltartókkal növelhetjük mellünk méretét, ezért a kismellű lányoknak külön ajánlott.
- Érdemes nagyobb mintás, színes felsőket hordani. Külön jó, ha a mellrésznél kiemelt: egy kis szalag díszíti, vagy meg van húzva.
- Figyeljünk oda a tartásra, húzzuk ki magunkat.             
- Számos csodaszert árulnak boltokban, melyek állítólag segítenek a mellnagyobbításban. Ezekkel érdemes óvatosan bánni. Bár mellékhatást ritkán produkálnak, sajnos nem biztos, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményt.

Tipp:
• Hasonlítgatás elkerülése               
• Első lépés az elfogadás  
• Melltartók beszerzése       
• Egy kis segítség: mintás felsők és push up melltartók   

Csatlakozz hozzánk!

Online Tanácsadó Zóna

tumblr_m3tp45nwd11r94pemo1_500.jpg
 

Primadonna Tanácsadás

Tanácstalan vagy lelki ügyekben? Nem tudod mit tegyél vagy csak egy kis megerősítésre van szükséged? Írj bátran Nekünk, mi segítünk Neked! 

>>>Írok a Tanácsadásba!<<<

Segítsetek egymásnak!

Gyors segítségre van szükséged? Kérdezz bátran a Primadonna Webmagazin látogatóitól vagy segíts Te is, adj tanácsot másoknak!

>>>Segítséget szeretnék kérni!<<<

Csevegjünk együtt!

Kapcsolás ki/be Opciók Vigyorok Történet GYIK Kide Chat
Vendég_6025: SZIA
Vendég_6025: HOSSZU A HAJAM LESZERETNÉM VÁGNI OVÁLIS AMI MOST A DIVAT DE A PÁROM NEM NAGYON ENGEDNI MONDJA NEKI A HOSSZU HAJU LÁNYOK AZOK SZÉP. SZERINTETEK AKKOR NE VÁGASAM LE?KÖSZIA VÁLASZT!
Vendég_4277: Kinyal ki??? :-*
Vendég_4277: 12 évesen lehet masztizni vagy dugni
Vendég_4277: ??
Vendég_4277: :D
Ildikó: 8)
Vendég_5871: :D :S :D
Vendég_2882: Ezek nagyon jok :D :-*
Vendég_4427: Egy izgalmas korre valaki? ;)
Vendég_9251: :D
szia : szia hol találhato a smink cuccok (?)
Kina: Hát... régen volt életjel.
Vendég_1104: hello
Vendég_7629: Ma este masztizhatok?
Vendég_4967: Hali. :P
Vendég_5615: haliiiihóóó mizujs? :) :D O.O (?) (?) (?) (?)
Vendég_1411: csáááá :D :P ;)
Vendég_1414: Szia
Vendég_3377: Helló :P

Név:
Üzenet:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)